Telefoon 0475 470305

Behandelingen

Colorescience PRO: camouflage, zonbescherming en meer

Huidtherapie Midden Limburg adviseert de uiterst pure producten van Colorescience PRO om specifieke huidproblemen tegen te gaan en te camoufleren en om de huid te beschermen tegen de invloeden van de zon en het milieu.

Colorescience onderscheidt zich door de hoge kwaliteit en doeltreffende ingrediënten. De producten zijn gemaakt van mineralen, pigmenten en voedende ingrediënten, waaronder anti-oxidanten, peptiden, zink en titaniumdioxide. De mineralen beschermen de huid tegen UVA- en UVB-straling en zijn tevens ontstekingswerend, waterresistent en niet-comedogeen. De mineralen lossen bovendien niet op in water en vormen een beschermende barrière op de huid. De huid kan blijven ademen en blijft schoon.

De producten van Colorescience zijn geschikt voor een gevoelige huid omdat ze geen chemicaliën, parfum, alcohol of kleurstoffen bevatten. Daarnaast is Colorescience een veilig product dat probleemloos gebruik kan worden na een peeling, microdermabrasie-, microneedling- of laserbehandeling.

Ideale combinatie met producten van ZO Skin Health en ZO Medical van Dr. Obagi
Tijdens een behandeling met ZO Skin Health of ZO Medical treedt soms roodheid op in het gelaat. Een heel normale reactie die aangeeft dat uw huid zich vernieuwt, maar daarom niet minder vervelend. Dankzij de unieke eigenschappen van Colorescience PRO kunnen deze producten probleemloos gecombineerd worden met de producten van ZO Skin Health en ZO Medical.