Telefoon 0475 470305

Behandelingen

ZO Skin Health en ZO Medical by Dr. Zein Obagi

Huidtherapie Midden Limburg adviseert de producten van ZO Skin Health en ZO Medical van Dr. Zein Obagi bij de behandeling van onder andere acne, acnelittekens, rosacea, hyperpigmentatie, zwangerschapsmasker (melasma), actinische keratose en huidveroudering in het algemeen.

Dr. Zein Obagi (dermatoloog , Beverly Hills, VS) is de bedenker en ontwikkelaar van de producten van ZO Skin Health en ZO Medical. Hij is marktleider in de Verenigde Staten op het gebied van medische producten voor huidverbetering en huidverjonging.

De unieke filosofie van Dr. Zein Obagi
Dr. Zein Obagi bestrijdt huidproblemen niet als op zichzelf staande aandoeningen, maar vanuit de gedachte van een gezonde, goed functionerende huid. Zijn healthy-skin concept staat voor huidverbetering op medische en niet-medische wijze, met uitgebreide, klinisch bewezen resultaten.
Dermatologen behandelen veelal vanuit een aandoening of probleem van de huid. Dr. Obagi’s standpunt is ‘een gezonde huid voor iedereen’. Wanneer een gezonde huid gecreëerd kan worden zijn er vanzelfsprekend geen ziektebeelden aanwezig. Een gezonde huid straalt, is zacht, volumineus, egaal, stevig en tolerant.

Om een gezonde huid te kunnen creëren heeft Dr. Zein Obagi diverse transformatiesystemen ontwikkeld. Deze systemen zijn in te zetten na een consult en advies van een ZO-specialist. De producten worden tweemaal daags thuis gebruikt. Na een transformatiefase van een huidcyclus (gemiddeld 6 tot 8 weken) wordt de gezonde en nieuwe huid al zichtbaar. Begeleiding tijdens dit transformatieproces is essentieel. ZO-specialisten zijn opgeleid om u tijdens deze periode te voorzien van de juiste adviezen en passende behandelingen die van toegevoegde waarde zijn voor het resultaat.

Gezonde huid vs. beschadigde huid
Leeftijd, genen, invloeden van buitenaf (UV-straling, vervuiling), stress, hormonen, slaappatroon en huidverzorging spelen allemaal een rol bij gezondheid van de huid.
Met een gebalanceerde levensstijl en een effectief huidverzorgingsproduct kunt u een gezonde huid opbouwen.

Lees hier meer over de ervaring van één van onze patiënten met de producten van ZO by Dr. Obagi bij Rosacea.