Telefoon 0475 470305

Behandelingen

Lasertherapie overbeharing

Ongewenste haargroei in het gelaat of elders op het lichaam kan permanent worden verwijderd met behulp van een ontharingslaser.

Huidtherapie Midden Limburg maakt gebruik van de LightSheer diode laser, de gouden standaard op het gebied van laserontharing. Deze laser produceert een lichtbundel met een specifieke golflengte (810 nm), in zeer hoge concentratie. De laserstraal wordt een fractie van een seconde uitgezonden op de huid. De energie van de laserstraal wordt geabsorbeerd door het pigment van de haren en zet deze om in warmte. Deze warmte zorgt voor vernietiging van het haarzakje, zodat hieruit geen nieuwe haar meer kan groeien.

De behandeling is niet pijnloos, maar wordt meestal goed verdragen. Na de behandeling is er geen sprake van gevoeligheid, wel kan de huid wat rood worden en soms zwelling vertonen. Deze reacties verdwijnen gewoonlijk snel zodat u direct uw normale bezigheden weer kunt hervatten.

Er zijn gemiddeld 5 tot 8 behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen.

In dit filmpje kunt u zien hoe een behandeling in zijn werk gaat.

Behandeling van overbeharing in het gelaat komt mogelijk voor vergoeding in aanmerking door de zorgverzekeraar. Raadpleeg voor meer informatie uw polisvoorwaarden.