Telefoon 0475 470305

Behandelingen

Sebacia - innovatieve nieuwe acne-behandeling

Sinds kort bestaat een gloednieuwe behandeling voor acne. Bij deze nieuwe behandeling worden Sebacia Microparticles op de huid aangebracht en vervolgens wordt de huid behandeld met behulp van een diodelaser. Deze behandelmethode is bedoeld om de talgklieren en poriën, die een belangrijke rol spelen bij het ontstaan van acne, te verkleinen zodat er minder talg wordt geproduceerd. De resultaten zijn veelbelovend. De werkzaamheid is wetenschappelijk bewezen in een klinische studie.

Hoe werkt de acneprocedure van Sebacia?
Allereerst wordt de huid minimaal twee weken voorbereid met behulp van specifieke producten. Deze producten hebben een keratolytische werking op de huid ten behoeve van een optimaal eindresultaat. Een serum met gouden microdeeltjes wordt door de huidtherapeut op de huid aangebracht en in de huid gemasseerd. Tijdens dit proces worden Sebacia Microparticles in de poriën en talgproducerende klieren afgegeven. Vervolgens wordt de huid met behulp van een diodelaser behandeld zodat de gouden microdeeltjes in de poriën en talgklieren worden verwarmd.

De behandeling bestaat uit een kuur van 3 behandelsessies die telkens met een interval van 1 week plaatsvinden. De behandeling is geschikt voor patiënten vanaf 14 jaar met actieve acne. Daarnaast is deze behandeling geschikt voor mensen met een vette huid ten gevolge van een overmatige talgproductie.

Voor meer informatie en voor- en na- foto's verwijzen wij naar de website van Sebacia.

Wilt u weten of deze behandeling voor u geschikt is of wenst u nadere informatie, dan kunt u contact met ons opnemen voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek.

Deze behandeling komt mogelijk voor vergoeding in aanmerking door uw zorgverzekeraar (acnetherapie). Raadpleeg voor meer informatie uw polisvoorwaarden.