Telefoon 0475 470305

Behandelingen

Informatie over behandelingen die Huidtherapie Midden Limburg aanbiedt, vindt u aan de linkerzijde van deze pagina. Vaak komt een bepaalde aandoening voor meerdere behandelmethoden in aanmerking. Tijdens de intake wordt besproken welke behandeling het meest geschikt is voor uw aandoening.

Vergoeding en Tarieven

Het overgrote deel van de behandelingen die wij aanbieden komt voor vergoeding door de zorgverzekeraar in aanmerking. Voor meer informatie over vergoedingen kunt u uw zorgpolis raadplegen.

Klik op onderstaande link voor onze tarieven.

Tarieven

Mocht uw (vermoedelijke) huidaandoening hier niet tussen staan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Mocht u naar aanleiding van de informatie op onze site meer informatie wensen dan kunt u contact opnemen met één van onze praktijken voor een intakegesprek met een huidtherapeut. - See more at: http://www.uwhuidonzezorg.nl/Aandoeningen.asp#sthash.GpOM2bvf.dpuf

Meer informatie?

Mocht u naar aanleiding van de informatie op onze website meer toelichting wensen, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact