Telefoon 0475 470305

Huidtherapie Midden Limburg krijgt een blog!

Toen ik onlangs op een zaterdagochtend bij mijn ouders de krant opensloeg, viel mijn oog op een advertentie waarin een workshop bloggen werd aangekondigd. Ik appte Jacqueline (praktijkhouder) een foto van de advertentie met de tekst; ‘zal ik gaan bloggen over alle gebeurtenissen in en rondom de praktijk?’ Ik kreeg meteen een bericht terug; ‘ja, dat lijkt me inderdaad echt iets voor jou en leuk voor de praktijk! Goed idee, schrijf je maar in!’

Waarom bloggen?

Ik heb altijd de stille ambitie gehad om een boek te gaan schrijven. Een jaartje of zes geleden ging ik er eens goed voor zitten. Geen idee waar ik moest beginnen, maar met de tips uit het boek “een boek schrijven voor dummies” zou het vast gaan lukken. Haha hoezo naïef ;-)? Na de eerste hoofdstukken vluchtig doorgenomen te hebben, begon ik enthousiast met schrijven. Een halve inleiding en een vage afloop had ik op papier, maar een middenstuk kreeg ik natuurlijk met geen mogelijkheid gerealiseerd. Schrijven is toch niet zo makkelijk en romantisch als ik dacht. Laat staan een boek! Er komt zó ontzettend veel bij kijken. En dan de tijd die je erin moet steken…Waar haal je die in godsnaam vandaan?! Maar wie weet, zeg nooit nooit ;-).

Toch vind ik het schrijven en alles eromheen te leuk om er helemaal niets mee te doen. Dus dit is een mooie uitdaging! Bovendien hoop ik dat mijn blogartikelen, op termijn, een waardevolle toevoeging zullen zijn voor de praktijk en voor onze (toekomstige) patiënten.

Wie ben ik?

Misschien zijn we elkaar al eens tegengekomen binnen de praktijk of hebben we telefonisch of per mail contact gehad. Voor mijn gevoel ken ik elke patiënt (en kent elke patiënt mij dus ook). Gezien de groei van de praktijk de afgelopen tijd zal dit toch niet meer het geval zijn. Om deze introductieblog compleet te maken; Annemiek, 30 jaar, samenwonend met Jeroen, mama van Jelte. Enorm dankbaar voor alle lieve mensen om me heen en gek op mijn twee J’s, lekker eten, goede wijn, festivals, shoppen, lezen en lijstjes maken. Tevens heb ik inmiddels een nieuwe passie ontwikkeld; praktijkmanagement. Het is elke dag opnieuw een uitdaging om in deze dynamische omgeving alles in goede banen te leiden.

Waar gaan mijn blogs over?

In mijn blogs hoop ik de lezers mee te nemen in de praktijk: Backstage @ Huidtherapie Midden Limburg. Hiervoor ga ik mijn knusse kantoor de komende tijd regelmatig verlaten en duik zelf de behandelruimtes in.

Omdat ik geen medische achtergrond heb, zal ik met een open, nieuwsgierige en kritische blik op pad gaan. Zo zal ik zelf een aantal behandelingen ondergaan en mijn ervaring delen, interviews houden met de huidtherapeuten en patiënten, nieuwtjes verzamelen, tips & tricks achterhalen, favoriete producten bespreken, feiten & fabels benoemen, en alles wat ik verder wellicht nog tegenkom in en rondom de praktijk.

Ik zit boordevol inspiratie! Tot gauw!

  1. 22 februari 2017 Huidtherapie Midden Limburg krijgt een blog!