Telefoon 0475 470305

Zomeraanbieding: C Infusion Peel

Breng jouw huid in topconditie met de C Infusion Peel van Dermaquest.  Deze peeling zorgt voor een meer gehydrateerde, frisse en stralende uitstraling. Ideaal voor de zomer!

De C Infusion Peel bevat krachtige antioxidanten die de huid verhelderen en hydrateren. Zonschade wordt verminderd en de huid voelt zachter en gladder aan.

Drie belangrijke ingrediënten dragen hieraan bij:

 • Vitamine C
  Vitamine C zorgt voor collageen aanmaak, waardoor de huid wordt verstevigd. Daarnaast heeft het een antioxiderend effect waardoor zonschade reduceert. Ook heeft het een gunstige invloed op acne en verminderd het pigmentaties.
 • Melkzuur
  De werking van melkzuur zorgt ervoor dat celdeling en aanmaak van hyaluronzuur in de huid wordt gestimuleerd. Het vochtgehalte van de huid wordt zo op peil gehouden en fijne lijntjes worden hierdoor minder zichtbaar. Daarnaast werkt ook melkzuur positief voor pigmentaties. Tyrosinase, het enzym dat pigmentvorming stimuleert, wordt door melkzuur geremd. Door de gestimuleerde celdeling vervagen reeds bestaande pigmentvlekken.

Voor wie is deze peeling geschikt?
De peeling is breed inzetbaar. Is er sprake van een verouderde huid door zonschade, of een jonge, normale huid die een boost kan gebruiken, dan is deze peeling geschikt. Ook als de huid hyperpigmentaties laat zien, of juist vochtarm is, kan de huid door middel van de C Infusion Peel worden verbeterd.

Hoe wordt de peeling aangebracht?
Voorafgaand aan de peeling wordt de huid grondig gereinigd. Vervolgens wordt de peeling in dunne, gelijkmatige laagjes aangebracht. De C Infusion Peel zal gedurende 5 minuten op de huid blijven om te drogen, voordat het wordt verwijderd met een nat kompres. Na de peeling zal Retinol aangebracht worden om de peeling te versterken. Ten slotte zal er een SPF gesmeerd worden om de huid te beschermen tegen UV-stralen.

Hoe vaak dient de behandeling uitgevoerd te worden?
Na één behandeling zul je al een mooie glow behalen. Wanneer je het meeste effect wil bereiken, dan raden we aan om deze peeling (geldt eigenlijk voor alle peelings) in kuurverband uit te voeren. Meestal zijn zo’n 4 tot 6 peelings nodig, met een interval van twee weken, om een zo optimaal mogelijk resultaat te verkrijgen.

Wil je meer weten over de C Infusion Peel of andere behandeling, dan kun je altijd bij ons terecht voor een kosteloos en vrijblijvend informatiegesprek.

 

Liefs,

Fenne

 1. Wat doen Cosmeceuticals voor je huid?
 2. ZO Skin Health – Getting Skin Ready
 3. Bindweefselmassage
 4. Microneedling-actie
 5. Zomeraanbieding: C Infusion Peel