Telefoon 0475 470305

Corona

 

Echt, 1 april 2020

 

Beste cliënten,

Het zal u niet ontgaan zijn dat het kabinet onlangs besloten heeft dat de maatregelen rondom Corona van kracht blijven tot en met 28 april. Dit betekent dat al onze praktijklocaties in deze periode gesloten blijven. Uitgezonderd locatie Echt, welke opengesteld blijft voor medisch noodzakelijke zorg.

We zullen de komende dagen iedere cliënt persoonlijk telefonisch benaderen om de afspraak te verzetten.

Uiteraard blijven we telefonisch en per mail bereikbaar voor vragen of advies. Ook is het mogelijk om een videoconsult in te plannen met een van onze huidtherapeuten. Mocht u gebruik maken van onze huidverzorgingsproducten, dan kunt u deze afhalen op de locatie Echt op werkdagen tussen 9:00 uur en 14:00 uur. Ook is het mogelijk om deze op bestelling door ons thuis te laten bezorgen. Daarnaast hebben we met spoed een webshop online gezet, waar producten van ZO Skin Health en Colorescience besteld kunnen worden.

Wij hopen iedereen in goede gezondheid na 28 april weer terug te zien in de praktijk. Ook willen wij iedereen bedanken voor het begrip, de steun en de bemoedigende berichten.

 

Met vriendelijke groet,
Huidtherapie Limburg

Jacqueline Bijlmakers

_________________________________________________________________________________________

 

Echt, 20 maart 2020

 

Beste cliënten,

Ondanks dat wij (nog) niet verplicht worden door het RIVM, willen wij onze verantwoordelijkheid nemen ten aanzien van de gezondheid en veiligheid van onze cliënten en medewerkers. We hebben met pijn in ons hart besloten om Huidtherapie Limburg, locatie Echt vanaf maandag 23 maart, tot nader order, alleen nog open te stellen voor medisch noodzakelijke zorg. Alle andere locaties zullen in ieder geval tot 6 april sluiten.

Hoewel wij momenteel strikte hygiënemaatregelen in acht nemen, kunnen wij tijdens de behandelingen niet voldoende afstand houden. Daarnaast raakt de bevoorrading beschermingsmiddelen langzaam op, die we de komende tijd hard nodig hebben om de medisch noodzakelijke zorg te kunnen blijven bieden.

We zullen de komende dagen iedere cliënt persoonlijk telefonisch benaderen om de afspraak te verzetten.

Uiteraard blijven we telefonisch en per mail bereikbaar voor vragen of advies. We zijn voornemens om op korte termijn initiatieven uit te werken waarbij we op afstand toch nog zorg en begeleiding kunnen bieden. Indien u hierover suggesties heeft, zijn deze van harte welkom. Mocht u gebruik maken van onze huidverzorgingsproducten, dan kunt u deze afhalen op de locatie Echt op werkdagen tussen 9:00 uur en 14:00 uur. Ook is het mogelijk om deze op bestelling thuis te laten bezorgen.

Wij hopen iedereen in goede gezondheid weer snel te kunnen verwelkomen in onze praktijk.

 

Take care!

 

Met vriendelijke groet,

Huidtherapie Limburg

 

Jacqueline Bijlmakers