Telefoon 0475 470305

Over ons

Huidtherapie Midden Limburg bestaat sinds 2007 en is sindsdien uitgegroeid tot een breed georiënteerde praktijk met een modern en dynamisch karakter. Het team bestaat uit acht huidtherapeuten, ieder met specialisaties binnen het vakgebied. Belangrijke spil binnen de organisatie vormt onze praktijkmanager. Onze secretaresse fungeert als eerste aanspreekpunt en helpt u graag verder met al uw vragen of verzoeken.

Huidzorg in uw regio

Door de geografische spreiding van onze vestigingen staan wij borg voor een goede toegankelijkheid. Tevens willen wij een aantrekkelijke zorgomgeving bieden voor zowel patiënten als medewerkers. In het belang van optimale zorgverlening is daarbij bewust gekozen voor integratie in bestaande zorgverleningscentra vanwege de mogelijkheid tot een nauwe samenwerking met specialisten, huisartsen en andere paramedische disciplines.

Kwaliteit en veiligheid

Wij streven naar de hoogste standaard op het gebied van kwaliteit en veiligheid van onze zorg. Ten behoeve daarvan volgen alle medewerkers regelmatig scholing om kennis en vaardigheden up-to-date te houden en om zich verder te specialiseren. Het bewaken en verbeteren van onze zorgverlening is bovendien een vanzelfsprekend onderdeel van ons dagelijks werk. Wij vragen patiënten dan ook geregeld naar hun ervaringen met de door ons geleverde zorg.

Al onze huidtherapeuten hebben de 4-jarige HBO-opleiding Huidtherapie gevolgd aan de Hogeschool Utrecht en zijn aangesloten bij:
– Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten,
– Kwaliteitsregister Paramedici,
– Kwaliteitskring Huidtherapeuten Limburg.

De praktijk is bovendien aangesloten bij:
– Deutsche Gesellschaft für Lymphologie.

De titel huidtherapeut is een beschermde titel, vastgelegd in de wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG, artikel 34).

AVG

De AVG is de nieuwe wet ter bescherming van privacy en persoonsgegevens. Op grond van deze wet heeft een organisatie die met persoonsgegevens werkt bepaalde plichten en heeft degene van wie de gegevens zijn bepaalde rechten. Naast deze algemene wet gelden specifieke regels voor de privacy in de gezondheidszorg. Deze regels staan onder andere vermeld in de Wet geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO). Dit privacyreglement is bedoeld om u te informeren over uw rechten en onze plichten die gelden op grond van de AVG en de WGBO.

Onze medewerkers gaan vertrouwelijk met patiëntengegevens om en patientendossier zijn veilig opgeslagen in goed beveiligde praktijksoftware. In onze privacyverklaring vindt u meer informatie over ons privacybeleid.

 1. Jacqueline Bijlmakers

  Praktijkhouder
 2. Annemiek Simons

  Praktijkmanager
 3. Donna Giezenberg

  Secretaresse
 4. Angelle Timmermans

  Huidtherapeut
 5. Annemiek Muijres

  Huidtherapeut
 6. Dominiek Derix

  Huidtherapeut
 7. Celeste Alberts-Hoeben

  Huidtherapeut
 8. Fenne Lemmens

  Huidtherapeut
 9. Nina Piu

  Medisch Schoonheidsspecialist i.o.
 10. Emma Grachten

  Huidtherapeut
 11. Moniek Verboogen

  Huidtherapeut