Telefoon 0475 470305

Partners

Huidtherapie Midden Limburg streeft naar een intensieve samenwerking met andere disciplines binnen de regio om u een optimale kwaliteit van zorg te kunnen aanbieden.

Paramedisch Centrum Echt

Sinds 2009 is Huidtherapie Midden Limburg verbonden aan Paramedisch Centrum Echt. In het centrum zijn meerdere paramedische disciplines gevestigd: Fysiotherapie, Huidtherapie, Ergotherapie, Logopedie, Diëtetiek, Psychologie en Podotherapie.

Bekijk website…

Fysio+

Vanaf 2007, sinds de oprichting van Huidtherapie Midden Limburg, wordt binnen de vestigingen van Fysio+ intensief samengewerkt met fysiotherapie.

Bekijk website…

Zuyderland Medisch Centrum

Huidtherapie Midden Limburg heeft zich in 2011 gevestigd binnen Zuyderland Medisch Centrum om beter te kunnen aansluiten bij de specialistische zorg binnen het ziekenhuis zoals chirurgie, plastische chirurgie, dermatologie en revalidatie.

Bekijk website…

Beter & Co

Beter & Co is een nieuw samenwerkingsverband waarin de beste zorgspecialisten van de gemeente Maasgouw zich hebben verenigd.

Bekijk website…

Kwaliteitskring Huidtherapeuten Limburg

Het merendeel van de huidtherapeuten in Limburg is verenigd binnen de kwaliteitskring om gezamenlijk de kwaliteit van ons vak te kunnen blijven borgen.

Bekijk website…

MSM Maasgouw

Multidisciplinaire Samenwerking Maasgouw verbindt alle zorgverleners binnen de gemeente Maasgouw.

Bekijk website…

Multidisciplinaire Samenwerking Heel

Multidisciplinair samenwerkingsverband in de regio Heel van fysiotherapie, huidtherapie, podotherapie, ergotherapie, logopedie en diëtiek.

Thuiszorg

In bepaalde situaties is een goede samenwerking met de thuiszorg van essentieel belang. Wij hebben daarom goede contacten met diverse thuiszorgorganisaties in de regio.

Ankie: Care 4 You, Mammacare Speciaalzaak

Ankie: Care 4 You is een Mammacare speciaalzaak waar men persoonlijke aandacht en deskundige voorlichting krijgt op gebied van borstprotheses en bh’s.

Bekijk website…

Claudia Willems Dermatografie

Specialist in het aanbrengen van medische tatoeages.

Bekijk website…

Ergotherapie Midden Limburg

Ergotherapie helpt mensen met een probleem op het gebied van wonen, werken en vrije tijd om ze zo zelfstandig mogelijk te kunnen laten functioneren.

Bekijk website…

Voeding & Dieet Echt-Susteren

De diëtist is de specialist op het gebied van voeding bij gezondheid en ziekte. Hier kan men terecht voor alle vragen over voeding.

Bekijk website…

FootVision Podotherapie

Specialist op gebied van voetproblemen.

Bekijk website…

Podotherapie Daelenbroeck

Specialist op gebied van voetproblemen.

Bekijk website…

Engelen-Banziger

Als orthopedische schoentechnici dragen zij zorg voor een passende oplossing bij voet-, enkel-, knie- en/of rugproblemen.

Bekijk website…

Praktijk voor Osteopatie Geleen

Osteopathie is een manuele therapie die zich richt op het vinden en behandelen van bewegingsbeperkingen in het lichaam, met als doel het zelf genezend vermogen van het lichaam te activeren.

Bekijk website…