Telefoon 0475 470305

Vacature huidtherapeut

Wij zijn samen met partner Kliniek3 op zoek naar een gedreven en enthousiaste

HUIDTHERAPEUT

(28-32 uur p/w*)

met passie voor cosmetische huidverbetering & laser

*of twee huidtherapeuten (8-16 uur p/w)

Huidtherapie Midden Limburg is een groeiende praktijk voor huid- en oedeemtherapie op vijf locaties in Limburg;  Echt, Maasbracht, Heel, Sittard en Zuyderland MC in Sittard-Geleen. De vestigingen zijn gesitueerd binnen (para)medische centra. Hierdoor bestaat er gelegenheid tot intensieve samenwerking met andere disciplines. Ons team bestaat uit 7 huidtherapeuten, een praktijkmanager en secretaresse. Wij bieden zowel medische als cosmetische huidtherapie aan.

Kliniek3 is een nieuwe huidkliniek in Roermond. Wij zijn gevestigd in het Paramedisch Centrum Herten en bieden medische en cosmetische huidverbetering aan. Ons droomteam bestaat uit een schoonheidsspecialiste, twee huidtherapeuten en een (cosmetisch) arts. In dit totaalconcept worden onze cliënten dagelijks op een fijne, persoonlijke manier op weg geholpen naar een stralende en gezonde huid.

In de rol van huidtherapeut voer je huidverbeterende behandelingen uit en stel jij voor jouw cliënten een persoonlijk en resultaatgericht behandelplan op. Je informeert de cliënten proactief over het gehele producten- en dienstenpakket en bekijkt samen welke aanvullingen er mogelijk of nodig zijn om tot het gewenste behandelresultaat te komen. Het uitvoeren van laserbehandelingen behoort tevens tot een groot gedeelte van jouw takenpakket.

 

Kortom, wij zoeken een ambitieuze, zelfstandige huidtherapeut die weet van aanpakken en altijd streeft naar het best mogelijke resultaat.

 

Verder vinden we het belangrijk dat je jezelf herkent in deze eigenschappen:

  • Sociaal en communicatief vaardig
  • Zeer klantgericht
  • Zelfstandig
  • Representatief
  • Commercieel
  • Proactief

We bieden een leuke, uitdagende en zelfstandige functie met marktconforme arbeidsvoorwaarden. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarmee ook goed opgeleide medewerkers. Je zult daartoe regelmatig trainingen volgen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Dit betreft in eerste instantie een gecombineerde baan bij Huidtherapie Midden-Limburg en Kliniek3. Je zult gemiddeld 2 dagen per week werkzaam zijn voor Kliniek3 in Roermond en 1 á 2 dagen voor Huidtherapie Midden-Limburg in Echt en/of Sittard.

Lijkt jou dit een mooie kans? Dan willen we graag met jou kennismaken! Je kunt jouw motivatie voorzien van CV voor 15.05.2019 mailen naar: j.bijlmakers@huidml.nl of mooi@kliniek3.nl.

 

Hopelijk tot snel!

Liefs, Jacqueline Bijlmakers & Annemiek Simons