Vacature huidtherapeut

 

Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste

 

 

HUIDTHERAPEUTE (24-38 uur p/w)

 

of

 

2 HUIDTHERAPEUTEN (8-24 uur p/w)

 

met passie voor cosmetische en medische huidzorg.

 

Huidtherapie Limburg is een praktijk voor huid- en oedeemtherapie op vier locaties in Limburg; Echt, Maasbracht, Sittard en Zuyderland MC. De vestigingen zijn gesitueerd binnen (para)medische centra. Hierdoor bestaat er gelegenheid tot intensieve samenwerking met andere disciplines. Ons team bestaat uit 6 huidtherapeuten, een medisch schoonheidsspecialist en een secretaresse. Voor meer informatie verwijzen we je naar deze website.

In de rol van huidtherapeut voer je huidverbeterende behandelingen uit en stel jij voor jouw cliënten een persoonlijk en resultaatgericht behandelplan op. Je informeert de cliënten proactief over het gehele producten- en dienstenpakket en bekijkt samen welke aanvullingen er mogelijk of nodig zijn om tot het gewenste behandelresultaat te komen.

Kortom, wij zoeken een ambitieuze, proactieve huidtherapeut die weet van aanpakken en altijd streeft naar het best mogelijke resultaat.

 

Verder vinden we het belangrijk dat je jezelf herkent in deze eigenschappen:

  • Sociaal en communicatief vaardig
  • Zeer klantgericht
  • Zelfstandig
  • Representatief
  • Commercieel
  • Proactief

We bieden een leuke, uitdagende en zelfstandige functie met marktconforme arbeidsvoorwaarden. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarmee ook goed opgeleide medewerkers. Je zult daartoe regelmatig trainingen volgen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Lijkt jou dit een mooie kans? Dan willen we graag met jou kennismaken! Je kunt jouw motivatie voorzien van CV mailen naar j.bijlmakers@huidtherapielimburg.nl.